test

Osastonsihteeri, psykiatria, Tays Pitkäniemi

Hakuaika päättyy  6.2.2023 23:59

Osastonsihteerin vakituinen toimi psykiatrian vastuualueella, Tays Pitkäniemessä.

Hoidamme osastoilla ja poliklinikoilla pääasiassa potilaita, joilla on mielialahäiriöitä, äkillisiä psykoottisia häiriöitä tai erilaisia sekavuustiloja. Vastuualueella toteutetaan työkiertoa. Sairaala toimii opetussairaalana.

Osastonsihteerinä tehtäviisi kuuluvat monipuoliset sihteeritehtävät, kuten potilasasiakirjojen käsittely ja niihin liittyvien saneluiden purkaminen, lähetteiden käsittely sekä ajanvaraus ja laskutus. Lisäksi tehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua ja -neuvontaa.

Edellytämme sinulta tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä Uranus-potilastietojärjestelmän hallintaa.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen psykiatrian erikoisalalta. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua palvella niin sisäisiä kuin ulkoisiakin asiakkaita hyvin sihteerin tekemällä taustatyöllä. Odotamme oppimiskykyä ja valmiuksia toimia joustavasti muutoksessa ja muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii osaava, ammattitaitoinen ja moniammatillinen tiimi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Toimen koeaika on 6 kk.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava osastonsihteeri Elina Laurén, p. 050 5299 476 ja osastonsihteeri Mira Kaakkomäki, p. 050 4136 365. Sähköpostit ovat muotoa. etunimi.sukunimi@pirha.fi

Hakuaika päättyy 6.2.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava osastonsihteeri Elina Laurén, p. 050 5299 476 ja osastonsihteeri Mira Kaakkomäki, p. 050 4136 365. Sähköpostit ovat muotoa. etunimi.sukunimi@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan