Osastonsihteeri, Sairaalapalvelut - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tulethan mukaan joukkoomme! Meiltä saat mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen.

Etsimme osastonsihteeriä määräaikaiseen sijaisuuteen (1.2-30.9.21) Sairaalapalveluiden Geriatriseen arviointiyksikköön. GAK:n erityisosaamisena on iäkkäiden potilaiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalinen toimintakyvyn laskun syyn selvittäminen ja kokonaisvaltainen arvio sekä hoidon jatkuvuuden turvaaminen. Arviointiyksikössä tehdään kiinteää monialaista tiimityötä ja pyrkimyksenä on toimia hyvin tiiviissä yhteydessä normaalin hoitoverkoston kanssa.

Osastonsihteerin työhön kuuluvat 50% saneluiden purkua ja 50% yksikön potilasasioihin/ -liikenteeseen liittyvät asiat (esim. lähetepotilaiden kutsuminen, asiakas- ja puhelinpalvelu). Osastonsihteerin työssä korostuvat joustavuus, asiakaspalvelutaidot ja potilaslähtöisyys. Palvelualttius ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ovatkin tärkeitä osastonsihteerin taitoja.

Etsimme myös osa-aikaista (50%) osastosihteeriä palliatiivisille osastoille. Työaika sovittavissa (n. 4h päivässä). Pääsijoituspaikat ovat Kaskenlinnan palliatiivinen osasto sekä Karinakodin palliatiivinen osasto Hirvensalossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto sekä riittävä tekstinkäsittelytaito.

Edellytetään osaamista lääketieteellisten saneluiden purusta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kokemus osastonsihteerin työtehtävästä sairaalaosastolla luetaan eduksi.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/toimipaikat/geriatrinen-arviointiyksikko

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Minna Johansson (Geriatrinen arviointiyksikkö) puh. 050 463 1857
Palveluesimies Satu Laine (Palliatiiviset osastot) puh. 040 150 3179
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.