Osastonsihteeri, Sihteeripalvelut - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Osastonsihteeri, Sihteeripalvelut - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista työtä sairaalaympäristössä? Onko työtilanteesi kesäkaudelle vielä avoimena?

Haemme asiakaspalveluhenkisiä osastonsihteereitä kesälomakaudelle 2019.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla asiantuntevia osastonsihteeripalveluja KYSin eri työyksiköille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen organisaatiomme eri erikoisalojen poliklinikoilla sekä vuode- ja toimenpideosastoilla. Työtehtävät vaihtelevat työyksikkökohtaisesti osastonsihteerien ydintehtävien mukaisesti. Joissakin työyksiköissä työ saattaa sisältää myös lääketieteellisten sanelujen kirjoittamista.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Toivomme sinulta monipuolista terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta, tekstinkäsittelytaitoa ja halua työskennellä joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä osastonsihteereiden tiimeissä.

Kelpoisuusehtona osastonsihteereillä on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto sekä kokemus alan työtehtävistä. Eduksi luemme sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutuksen ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen.

Työt alkavat kesäkuun alusta ja jatkuvat työyksikköjen tarpeen mukaisesti kesälomakauden ajan. Sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KUOPIO

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Kiinnostuitko? Haku sijaisuuksiin tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti hakuilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoija Eetu Salmela, eetu.salmela(at)kuh.fi, 044 717 6794 ja palveluesimies Cecilia Kurkinen, cecilia.kurkinen(at)kuh.fi, 044 717 4619.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan