Osastonsihteeri, Sihteeripalvelut

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Sihteeripalvelut hakee kahta osastonsihteeriä (2) vakituisiin toimiin sihteeripalveluihin.

Sihteeripalvelut hakee kahta osastonsihteeriä (2) vakituisiin toimiin sihteeripalveluihin.

Tule osaksi sihteeripalveluitamme. Pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä ja olet osana kehittämässä sihteeripalveluitamme.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella sihteeripalvelut tuotetaan keskitetysti tukipalveluiden alaisuudesta. Osastonsihteeri toimii osana asiakkaan ja potilaan hoitopolkua.

Osastonsihteerin tehtäviin kuuluu mm. potilasasiakirjojen käsittely, ajanvarauksiin liittyvät tehtävät, lausunto- ja lähetekäsittely, asiakaspalvelu sekä muita yksikön toimintaan tukevia toimistotöitä.

Haemme osastonsihteeriä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, hyvää paineensietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvät tietotekniset taidot ja huolellinen työote. Lisäksi olet kehitysmyönteinen ja joustava sekä omaat kyvyn sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin mm. sähköisten palveluiden kehittymiseen. Arvostamme potilastietojärjestelmän osaamista.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä työkokemusta alan tehtävissä.

Työ on päivätyötä. Haastatteluihin kutsutuilta tarkistetaan opinto- ja työtodistukset. Haastattelut toteutetaan elokuun aikana.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimien täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

palveluesimies Marianne Malmsten (1.7.-31.7.)

puh. 050 474 2578

Marianne.Malmsten@hyvaep.fi

palveluesimies Jenna Jalonen (8.7.-12.7. ja 22.-26.7.)

puh. 050 474 2417

jenna.jalonen@hyvaep.fi

palveluesimies Marika Liinamaa (29.7.-5.8.)

puh. 050 474 4807

marika.liinamaa@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan