Skip to main content
test
Osastonsihteeri, sijaisuus, Oulaskankaan hoitotyö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Osastonsihteeri, hae töihin Oulaskankaan sairaalaan osaksi moniammatillista joukkoamme! Meillä on avoinna sijaisuus ajalle 26.9.2022 - 22.8.2023. Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?

Osastonsihteerin tehtävänä ovat päiväsairaalan potilaiden lähetteiden käsittely, hoito- ja aikavaraukset, tutkimustilaukset, asiakaspalvelu, neuvonta ja ohjaus sekä muut erikseen sovittavat tehtävät.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn, jonka menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua vaihteleviin tehtäviin ja tietotekniikan monipuolista osaamista.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, joustavuutta, vastuullisuutta, stressinsietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme ammattitaidon lisäksi ketteryyttä tietojärjestelmien käytössä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen osastonsihteerin työstä terveydenhuollossa sekä Esko ja Oberon -potilastietojärjestelmien tuntemuksen.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Osastonsihteerin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marja Jylkkä, p. 040 843 5623, sähköposti: marja.jylkka(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Somatiikka, Oulaskankaan hoitotyö, OAS Hoitotyö, Osastonsihteerit

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat