Osastonsihteeri, syöpä- ja ihoklinikka - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana osastonsihteeri varahenkilön toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Operatiivisen toiminnan ja syöpätautien toimialueella ja Medisiinisellä toimialueella. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on syöpäklinikka ja ihoklinikka. Työskentely tapahtuu pääosin vuoroviikoin näissä yksiköissä.

Osastonsihteerin tehtävä painottuu asiakaspalveluun ja sisältää potilaiden vastaanottamisen, vastaanottoaikojen varaamisen, puhelinpalvelun sekä yhteydenpidon potilaiden ja eri ammattihenkilöiden kanssa. Tehtävään kuuluu myös potilastietojen tekstinkäsittely. Tehtävässä toimiminen vaatii sähköisten potilastietojärjestelmien käyttöä ja potilasasiakirjojen käsittelyä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta erityisesti sairaalan osastosihteerin työn tuntemusta, tekstinkäsittelytaitoa, riittävää kirjoitusnopeutta sekä syöpä- ja ihotautien lääketieteellisen sanaston tuntemusta.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluosaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä, muutosvalmiutta, aloitteellisuutta, taitoa työskennellä itsenäisesti ja kehittää työtä jatkuvasti. Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, hyvät työyhteisöt ja mahdollisuuden jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen.

Olet tervetullut joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Pirjo Haavisto, p. 02 313 32820.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!