Skip to main content
test
Osastonsihteeri: toimistopalvelut, Joensuu (id6714) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme Siun sote Kuntayhtymään 9.10.2022 mennessä toimistopalveluihin OSASTONSIHTEERIÄ

Oletko kiinnostunut työskentelemään haastavassa ja muutoksiin nopeasti reagoivassa Siun soten organisaatiossa sairaalapalveluissa? Työtehtävät ovat vaihtelevia potilashallinnollisia tehtäviä sisältäen lähetekäsittelyä, ajanvarausta, tutkimusten tilaamista, sanelunpurkua, asiakaspalvelua ja muita osastonsihteerin tehtäviä. Työn päämääränä on tukea tutkimus-, hoito- ja päätöksentekoprosessia moniammatillisessa yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävään on edellytyksenä 18- vuoden ikä sekä vähintään keskiasteen soveltuva ammattitutkinto. Toivomme hakijalta positiivista asennetta, paineen- ja keskeytystensietokykyä ja joustavuutta. Meidän työyhteisössämme tärkeintä on vastuullinen tapa työskennellä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä ihmisläheinen ja innostunut työote. Liukuva toimistotyöaika mahdollistaa työsi joustavan yhdistämisen harrastuksiin ja perhe-elämään. Kaikki aiempi työkokemus on tässä työssä eduksi. Arvostamme Mediatrijärjestelmän osaamista sekä terveyden- ja sosiaalihuoltoalan tuntemusta, mutta ei haittaa, vaikka kokemus näistä puuttuisi - perehdytämme sinusta sote alan asiantuntijan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2250 euroa / kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa kaikissa tehtävissä, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille tai potilaille, saa lähtökohtaisesti käyttää vain työntekijää, joka on osoittanut, että hänellä on rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Työnantaja vaatii kirjallisen selvityksen asianmukaisen suojan varmistamiseksi.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja antavat palveluesimiehet Suvi Varis, suvi.varis@siunsote.fi

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 23.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6714
  • 23.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

palveluesimiehet Suvi Varis, suvi.varis@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat