Osastonsihteerin kesäsijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme osastonsihteereitä eri mittaisiin sijaisuuksiin kevään ja kesän ajaksi poliklinikoille, vuode- ja toimenpideosastoille, laboratorioon, kuvantamiseen sekä sanelujen käsittelykeskukseen.

Osastonsihteerin työ on vaihtelevaa ja hektistä moniammatillista yhteistyötä. Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja motivoitunutta otetta työhön. Eduksi katsotaan sosiaali- ja terveysalan tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä erityisesti sanelujen käsittelytyössä kymmensormijärjestelmän hallinta. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä ja tapahtuu myös viikonloppuisin. SataDiag kuvantamisen osalta työ on päivätyötä ja eduksi katsotaan kokemus kuvantamistoiminnasta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen ja sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Kelpoisuusehtona osastonsihteerin sijaisuuteen on vastaanotto-osastoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (120 ov) lähihoitaja; tutkinnon osana asiakaspalvelu ja tietohallinta sekä käytännön kokemusta tehtäväalalta. sanelujen käsittelykeskuksen osalta otamme haussa huomioon myös mm. lääketieteen opiskelijat.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Hakemuksessa voit kertoa, oletko kiinnostunut työskentelemään Porissa, Harjavallassa, Kankaanpäässä vai Raumalla.

Mikäli olet jättänyt lähiaikoina avoimen hakemuksen osastonsihteerin sijaisuuksiimme, sinun ei välttämättä tarvitse jättää uutta hakemusta. Ole tällöin yhteydessä rekrytointipalveluihin, niin päivitämme hakemuksesi näkymään myös kesähaussa.

Rekrytointipalveluissa käymme säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Tilanteen mukaan voimme kutsua sinut haastatteluun rekrytointipalveluihin. Voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@satasairaala.fi) varmistaaksesi hakemuksesi näkymisen toivomiisi yksiköihin.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointipalvelut
Satu Tuoriniemi, p.044 707 6980, satu.tuoriniemi@satasairaala.fi tai
Marjo Lambacka, p.044 707 6979, marjo.lambacka@satasairaala.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka