test

Osastonsihteerin sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.3.2023 12:00

Etsimme sijaisia osastonsihteerin tehtäviin Pohjois-savon hyvinvointialueelle Keskitettyihin sihteeripalveluihin.

Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä osastonsihteeripalveluja eri työyksiköille. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työn organisaatiomme eri työpisteissä poliklinikoilla, vuode- ja toimenpideosastoilla.

Työtehtävät vaihtelevat työyksikkökohtaisesti ydintehtävien mukaan. Osastonsihteerin ydintehtäviä ovat muun muassa ajanvaraus, asiakaspalvelu, potilaan hoitoa tukevat tehtävät, potilasasiakirjaliikenteestä huolehtiminen, tilastointi ja laskutus sekä yksikön tukitoiminnot.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutus sekä terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta. Työskentely tapahtuu joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä osastonsihteereiden tiimeissä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.

Työaika 7h15min + 30min palkaton ruokatauko omaa aikaa, päivystyksellisissä yksiköissä työ on 3-vuorotyötä, joten ilmoitathan hakemuksen yhteydessä, oletko valmis tekemään vuorotyötä vai etsitkö mieluummin päivätyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostuneen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Palkkaus osastonsihteerin tehtävässä toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2161,07 €/kk - 2358,79€ /kk välille.

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista. Olethan nopea, koska täytämme sopivien henkilöiden löytyessä paikkoja jo hakuaikana

Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lisätietoja kesätöistä antavat palveluesimies Sari Puurunen puh. 044 717 4606 ja palveluesimies Reija Tiilikainen, p.044 717 2905 , sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan