test

Osastonsihteerin sijaisuudet, Lapin keskussairaala

Hakuaika päättyy  2.10.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueen toimistopalveluissa on haettavana
osastonsihteereiden eri pituisia sijaisuuksia Lapin keskussairaalan poliklinikoille sekä vuodeosastoille.

Osastonsihteerin työ on vaihtelevaa ja hektistä moniammatillista yhteistyötä. Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja motivoitunutta otetta työhön. Haemme työntekijöitä sekä kolmivuorotyöhön että päivätyöhön.

Osastonsihteerin kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai osastoavustajan, osastonsihteerin tai terveydenhuollon sihteerin koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi / tradenomi) ja kokemusta toimistotehtävistä terveydenhuollon alalta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen ja sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Tehtäviä haetaan sähköisesti Kuntarekry -palvelun kautta 2.10.2023 klo 15 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja antavat:
palveluesimies Riikka Mursu, p. 040 5327 187, sähköpostitse riikka.mursu@lapha.fi
palveluesimies Päivi Mänty p. 040 6375 608, sähköpostitse paivi.manty@lapha.fi
toimistopäällikkö Janne Sarajärvi, p. 040 6565 002, sähköpostitse janne.sarajarvi@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan