Osastonsihteerin sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksen Satakunnan sairaanhoitopiiriin osastonsihteerin ja konekirjoittajien eri mittaisiin sijaisuuksiin poliklinikoille, vuode- ja toimenpideosastoille sekä sanelujen käsittelykeskukseen. Osastonsihteerin työ vaihtelee yksiköittäin. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä ja tapahtuu myös viikonloppuisin. Sanelujenpurkutyössä eduksi katsotaan alan työkokemus, kymmensormijärjestelmän hallinta ja lääketieteellisen sanaston tuntemus. Sairaalassa työskenteleviltä osastonsihteeriltä edellytetään hyvää asiakaspalvelutaitoa, paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja useiden eri ammattiryhmien ja tiimien kesken.

Kelpoisuusehtona osastonsihteerin sijaisuuteen on vastaanotto-osastoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (120 ov) lähihoitaja; tutkinnon osana asiakaspalvelu ja tietohallinta sekä käytännön kokemusta tehtäväalalta

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti. Rekrytointiyksikkö kutsuu valitut henkilöt haastatteluun, jossa tarkastetaan alkuperäiset tutkintotodistukset ja opintorekisteriotteet sekä selvitetään tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet. Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä ja tule tekemään hyvää työtä kanssamme.Meillä viihdytään!

Lisätietoja

http://www.satshp.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiyksikkö:
rekrytointi@satshp.fi
Laura Poikkeus 044 707 6980
Marjo Lambacka 044 707 6979

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.