test
Osastonsihteerin sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Jättämällä hakemuksesi voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä osastonsihteerinä ja tekstinkäsittelijänä eri mittaisissa sijaisuuksissa Satasairaalan poliklinikoilla, vuode- ja toimenpideosastoilla sekä sanelujen käsittelykeskuksessa. Osastonsihteerin työ on vaihtelevaa ja hektistä moniammatillista yhteistyötä.

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja motivoitunutta otetta työhön. Eduksi katsotaan sosiaali- ja terveysalan tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä erityisesti sanelujen käsittelytyössä kymmensormijärjestelmän hallinta. Työ on pääasiassa päivätyötä, jonkin verran myös kaksivuorotyötä ja tapahtuu myös viikonloppuisin. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona osastonsihteerin sijaisuuteen on vastaanotto-osastoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (120 ov) lähihoitaja; tutkinnon osana asiakaspalvelu ja tietohallinta sekä käytännön kokemusta tehtäväalalta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Rekrytointipalveluissa käymme säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Tilanteen mukaan voimme kutsua sinut haastatteluun rekrytointipalveluihin. Voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@satasairaala.fi) varmistaaksesi hakemuksesi näkymisen toivomiisi yksiköihin.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut:
rekrytointi@satasairaala.fi
Satu Tuoriniemi 044 707 6980,
Marjo Lambacka 044 707 6979

Lisätietoja

Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat