Osastonsihteerin sijaisuuksia, Monetra Oulu/Raahe - Monetra Oy

Oletko kiinnostunut työkeikoista Raahessa?

Haemme Monetra Oulu Oy:n Raahen toimipaikan lähipalveluiden asiakkuuteen työntekijöitä OSASTONSIHTEERIN tehtäviin eri pituisiin sijaisuuksiin.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset osastosihteerin tehtävät, joita ovat mm. potilastietojen tekstinkäsittely, sähköisten potilasasiakirjojen käsittely, ajanvaraukset, tilastointi ja laskutukset taustatyöt.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietotekniikan monipuolista osaamista. Eduksi luetaan sairaanhoidon ja lääketieteellisen sanaston tuntemus, terveydenhuollon potilastietojärjestelmien osaaminen joko opiskelun tai työkokemuksen kautta. Toivomme sinulta kykyä sopeutua vaihteleviin tehtäviin, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä sekä stressinsietokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiitoiseen työhön ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollista kehittää itseään terveydenhuollon sihteerityön ammattilaisena. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 31.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anita Myllykoski, p. 040 184 3234 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Rantakatu 5 D 3.krs, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat