Osastonylilääkäri: 24/7 -palvelualue, Joensuu (id4357) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, jossa tuotamme kaikki alueen sote-palvelut. Vaikka Siun sote on iso toimija, olemme kuitenkin sopivan kokoinen laajan päivystyksen sairaala ja täällä yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 18.4.2021 mennessä Osastonylilääkärin virka, 24/7 -palvelualue

Tarjoamme kosolti kehittämismahdollisuuksia, kivat ja kokeneet työkaverit. Sairaalaamme valmistui helmikuussa 2020 uudet ja modernit tilat yhteispäivystykselle. Osaavan hoitajaporukan lisäksi työkavereinasi on akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä, yleislääketieteen erikoislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä.

Virka on 24/7 palvelualueella, ensisijainen työpiste on yhteispäivystys. Työtehtäviisi kuuluu kliinisen työn lisäksi yhteispäivystyksen operatiivisen toiminnan kehittäminen sekä osallistuminen akuuttilääkäreiden kouluttamiseen, koulutuksen suunnitteluun ja sen kehittämiseen.

Työnkuvaa voidaan muokata Sinun osaamisesi ja mieltymystesi mukaan, joten kerro, millainen olisi unelmatyösi yhteispäivystyksessä!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Koska tehtäviin kuuluu akuuttilääketieteen koulutukseen osallistuminen, ensisijaisesti virkaan haetaan akuuttilääketieteen erikoislääkäriä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja palvelujohtaja, ylilääkäri Susanna Wilen, susanna.wilen@siunsote.fi p. 013 330 4042

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 25.3.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4357
  • 25.3.2021 - 18.4.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat