Osastonylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Osastonylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin keskussairaala, joka toimii laajan päivystyksen sairaalana, sijaitsee Rovaniemellä, Lapin sydämessä. Vireä, kansainvälinen ja viihtyisä Rovaniemi on helppojen etäisyyksien päässä niin tuntureiden Lapista kuin pääkaupunkiseudultakin. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset. Tarjoamme sinulle innovatiivisen, koulutusmyönteisen, ammattitaitoisen, mukavan ja kollegiaalisen työyhteisön.

Sairaalamme on dynaaminen kokonaisuus eri erikoisaloja ja haluaisimme joukkoomme osastonylilääkärin (kuntoutusyksikkö/kipupoliklinikka)

Etsimme kipupoliklinikalle erikoislääkäriä soveltuvalta erikoisalalta, tuomaan osaamisensa ja kokemuksensa kroonisen kipupotilaan hoitoon. Odotamme näkemystäsi palvelun kehittämiseen moniammatillisesti kuntoutumista ja selviytymistä tukevan hoidon suuntaan. Tehtäviin kuuluu kipupoliklinikan erikoislääkärin tehtävät sekä toimintayksikön hoitokokonaisuuksista vastaaminen, kroonisen kivunhoidon alueellinen kehittäminen sekä kivunhoitoon liittyvät konsultaatiot perusterveydenhuoltoon ja erikoissairaanhoidon yksiköihin. Tehtävään ei sisälly päivystysvelvollisuutta Eduksi katsotaan kokemus kipupotilaiden hoidosta ja kivunhoidon erityispätevyys. Tarvittaessa pätevyyteen kouluttautumista tuetaan.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Tehtävän hoito alkaa sopimuksen perusteella.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntoutuksen ylilääkäri Niko Tieranta, 040 835 0584. Sähköpostitse niko.tieranta@lshp.fi.

Rovaniemellä 13.6.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Kuntoutuksen ylilääkäri Niko Tieranta, 040 835 0584. Sähköpostitse niko.tieranta@lshp.fi.

Medisiininen tulosalue
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan