Osastonylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Osastonylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.10.2019 klo 15.00 mennessä

OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKA

Tehtävä sijaitsee sairaanhoidollisten tukipalveluiden kuvantamisen yksikössä.

Kelpoisuusehtona virassa on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Lääkärisopimuksen (LS) mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat tulosaluejohtaja Katri Vuopala, 040 534 3863 ja radiologian ylilääkäri Juhani Törmänen, 040 673 5950. Sähköpostitse katri.vuopala@lshp.fi ja juhani.tormanen@lshp.fi.

Rovaniemellä 3.10.2019
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tulosaluejohtaja Katri Vuopala, 040 534 3863 ja radiologian ylilääkäri Juhani Törmänen, 040 673 5950. Sähköpostitse katri.vuopala@lshp.fi ja juhani.tormanen@lshp.fi.

Sairaanhoidolliset tukipalvelut, kuvantaminen
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!