Osastonylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 30.10.2020 klo 15.00 mennessä

OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKA (anestesiologia ja tehohoito)

Nykyisellä kahdeksan (8) potilaspaikkaisella teho-osastollamme hoidetaan tehohoito- ja valvontapotilaita. Osastonylilääkärin lisäksi teho-osastolla työskentelee anestesia- ja tehohoitoon erikoistuva lääkäri sekä sisätautilääkäri, joka vastaa medisiinisten valvontapotilaiden hoidosta ja toimii sisätautikonsulttina. Hallinnollisesti teho-osasto kuuluu anestesiaklinikkaan omana vastuuyksikkönään.

Osastonylilääkäri vastaa tehohoitoa saavien potilaiden lääketieteellisestä hoidosta sekä teho-osaston osastonhoitajan työparina teho-osaston hankinnoista, budjetista ja toimintasuunnitelmasta. Tehohoitolääkärin työnkuvaan kuuluu myös elvytys- ja MET-toiminta.

Syksyllä 2022 käyttöön otettavalla teho-osastolla tulee olemaan 6 tehohoito- ja 10 valvontapaikkaa. Tämän uuden yksikön jo meneillään olevaan toiminnalliseen suunnitteluun on osastonylilääkärinä mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja kehittämään tehohoidon tulevaisuutta Lapin keskussairaalassa.

Anestesiaklinikassamme on ylilääkärin viran lisäksi kaiken kaikkiaan 3 osastonylilääkärin virkaa, 7 erikoislääkärin virkaa ja 2 erikoistuvan lääkärin virkaa. Sairaalamme anestesiapäivystäjinä on aktiivipäivystäjän lisäksi aina myös takapäivystäjä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys anestesiologian ja tehohoidon erikoisalalla ja kokemus erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä. Hakijalle katsotaan eduksi hyvät yhteistyötaidot, tehohoitolääketieteen lisäkoulutuksen suorittaminen sekä aikaisempi kokemus tehohoitopotilaiden hoidosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virka toivotaan vastaanotettavan 1.1.2021 alkaen, muusta aloitusajankohdasta voidaan toki myös neuvotella.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570, pirjo.ravaska@lshp.fi sekä tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 18.9.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570, pirjo.ravaska@lshp.fi sekä tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi.

Operatiivinen tulosalue
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!