Skip to main content
test
Osastonylilääkäri, Aikuispsykiatria - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollisen sairaalan Mielenterveys ja hyvinvointi -palvelukeskuksessa on haettavana osastonylilääkärin virka aikuispsykiatrialla Julkulan sairaalassa.

Aikuispsykiatria järjestää psykiatrian erikoissairaanhoidon avo- ja osastohoidon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluja sairaanhoitopiirin ja erityisvastuualueen aikuispotilaille. Potilaan auttaminen suunnitellaan yhteistyössä potilaan, hänen läheistensä ja muiden auttajatahojen kanssa. Keskeisimmät hoito- ja kuntoutuskeinot ovat psykoterapia eri muodoissaan sekä moderni lääke- ja sähköhoito.

Osastonylilääkäri johtaa päivittäistä toimintaa ja vastaa sen taloudesta sekä toiminnallisesta tuloksesta. Lisäksi hän kehittää yksikön toimintaa ja asiakaslähtöisiä hoito- ja/tai palveluprosesseja. Tehtävään kuuluu myös terveystieteellisen tutkimuksen ja opetuksen edistäminen. Osastonylilääkärin työhön sisältyvät myös muut esimiehen hänelle määräämät tehtävät.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksina osastonylilääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Osastonylilääkärillä tulee olla yliopiston toteama dosentin pätevyys, erikoislääkärin tutkinto psykiatrian erikoisalalla sekä riittävä hallinnollinen taito ja kokemus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä työskentelyyn moniammatillisessa tiimissä.

Virkaan valitun on toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen valintapäätöksen vahvistamista. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Lue ja katso lisää KYSin psykiatriasta:
https://duunitori.fi/tyoelama/kys-psykiatria
https://youtu.be/JaZKVz7QhYA

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria/aikuispsykiatria

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa palvelukeskusjohtaja Paula Ollonen, puh. 044 717 9423, paula.ollonen(at)kuh.fi

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat