Osastonylilääkäri, aikuispsykiatria, Pori

Hakuaika päättyy  16.7.2024 15:00

Etsimme joukkoomme aktiivista ja yhteistyötaitoista psykiatrian erikoislääkäriä aikuispsykiatrialle Satasairaalaan Poriin. Tehtäviisi kuuluu kliinisen työn ohella kehittää psykoosiklinikan yksikön toimintaa. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus.

Satasairaala on maamme toiseksi suurin keskussairaala.

Tehtäviisi kuuluu kliinisen työn ohella kehittää psykoosiklinikan yksikön toimintaa.
Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen huippuedullista!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Otamme huomioon myös erikoistumisen loppuvaiheessa olevan hakijan.

Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Viran palkkaus sairaalalääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan. Virka täytetään sopimuksen mukaan toistaiseksi ja noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

vastuualuejohtaja Jukka Kärkkäinen, 044 707 4564

etunimi.sukunimi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan