Osastonylilääkäri, Akuutti24 - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Me akuuttilaiset toimimme moniammatillisessa tiimissä hoitaen potilaita akuuttilääketieteellisten metodien pohjalta. Etsimme joukkoomme lisää hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän Akuutti24-päivystykseen Lahteen. Tarvitsemme lisää osaajia erityisesti erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen sekä kriittisimmin sairastuneiden potilaiden hoitoon ja näiden potilaiden hoitomallien kehittämiseen. Yhdessä meidän muiden kanssa!

Akuutti24 on akuuttilääkärijohtoinen erikoissairaanhoidon yhteispäivystys. Olemme yksi Suomen suurimmista päivystyskeskuksista laajan päivystyksen sairaalan yhteydessä. Ensihoito- ja päivystyskeskukseen kuuluu myös mm. päivystysosasto, runsas ensihoitotoiminta sekä laaja kotisairaalatoiminta.

Meillä myös ylilääkäri tekee sovellettua vuorotyötä, ja työvuorosuunnittelussa on hyvä jousto. Saat vaikuttaa vahvasti omaan työhösi, johon voi sisällyttää erilaisia tehtäviä räätälöidysti päivystyksen potilastyön lisäksi. Työyhteisömme on mukavan rento. Voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisena, ja soveltuvin osin myös etänä.

Jos haluat olla mukana kehittämässä nykyaikaista päivystystä ja vaikuttaa vahvasti omaan työhösi, ota yhteyttä! Koulutamme myös runsaasti erikoistuvia lääkäreitä ja heidän ohjaamisensa voisi olla osa työtäsi. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalta alalta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa ammattitaitoiseen tiimiimme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Harri Pikkarainen
puh. 044 440 6803
harri.pikkarainen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Akuutti24, Akuutti24 Sairaalapalvelut, ESH päivystys
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!