test
Osastonylilääkäri, akuuttilääketiede - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Akuutti24:ään Lahteen.

Olemme akuuttilääkärijohtoinen ja yksi Suomen suurimmista päivystyskeskuksista laajan päivystyksen sairaalan yhteydessä. Tämä takaa laajan potilasmateriaalin, jota me hoidamme moniammatillisessa tiimissä akuuttilääketieteellisten metodien pohjalta. Akuutti24 kokonaisuuteen kuuluu myös päivystysosasto, selviämishoitoasematoiminta, laadukas ensihoitotoiminta (ml. lääkäriyksikkö), sekä laaja kotisairaalatoiminta.

Olemme suuri akuuttilääketieteen koulutuspaikka, ja tällä hetkellä koulutettavia erikoistuvia lääkäreitä on yli 20. Tarvitsemme lisää osaajia erityisesti erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen sekä kriittisimmin sairastuneiden potilaiden hoitoon ja näiden potilaiden hoitomallien kehittämiseen. Saat vaikuttaa vahvasti omaan työhösi, johon voi sisällyttää erilaisia tehtäviä Akuutti24:n eri alueilla räätälöidysti päivystyksen potilastyön lisäksi toiveesi huomioiden. Saat mahdollisuuden kehittyä ja toimia itsenäisesti, mutta tuki on aina lähellä.

Jos haluat olla mukana kehittämässä nykyajan päivystystä, tämä on sinun paikkasi!

Meillä myös ylilääkäri tekee sovellettua vuorotyötä, mutta työvuorosuunnittelussa on hyvä jousto. Työyhteisömme on mukavan rento. Voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisena, ja soveltuvin osin myös etänä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyyden akuuttilääketieteellä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Harri Pikkarainen
puh. 044 440 6803
harri.pikkarainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Sote, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Akuutti24, Akuutti24 Sairaalapalvelut, ESH päivystys

Sijaitsemme Lahdessa Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Sairaalamme on Suomen toiseksi suurin keskussairaala ja toimii laajan päivystyksen sairaalana. Meillä on edustettuna 40 eri erikoisalaa. Sairaalalle on hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla liikuttaessa.

Keskussairaalalla sijaitsee myös koko yhtymän käytössä oleva juuri uudistettu kuntosali. Sairaalamme tiloja on jo uudistettu monin paikoin ja parhaillaan sairaalaan tehdään mittavaa modernia laajennusta. Teemme yhdessä töitä potilaidemme ja asiakkaidemme hyväksi 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sairaalamme arkea voit kurkata mm. Elossa24h –ohjelmasta Yle Areenasta.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat