test

Osastonylilääkäri, anestesiologia

Hakuaika päättyy  28.9.2023 15:00

Haemme
anestesiologian ja tehohoidon osastonylilääkäriä leikkaustoimintaan Vaasan keskussairaalassa Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Vaasan keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa useimmat kirurgian erikoisalat ovat edustettuina. Leikkaustoiminnassa leikataan vuosittain noin 8000 potilasta ja remontoitu leikkausosasto on yksi Suomen moderneimpia.

Sairaalaan laaja kirurginen toiminta, teho-osaston monipuolisuus, anestesialääkäriryhmän kehityshalukkuus ja työyhteisön hyvä henki luovat erinomaiset puitteet mielekkäälle työlle. Virkaan kuuluu myös anestesiologinen vastuualue, josta keskustellaan erikseen hakijan kanssa. Työhön sisältyy päivystäminen leikkaus- ja teho-osastolla. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja halua kehittää toimintaa.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva erikoislääkärin tutkinto.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.


Lisätietoja

http://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

ylilääkäri
Matias Hannuksela
puh. 06 218 1111
matias.hannuksela@ovph.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa.

Tutustu työnantajaan