Osastonylilääkäri, Ihotaudit ja allergologia - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollisen sairaalan Medisiinisessä keskuksessa on haettavana osastonylilääkärin virka ihotautien ja allergologian palvelulinjalla.

Ihotautien poliklinikalla on kolme erikoislääkärin ja kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa, jotka kaikki ovat täytettynä. Lisäksi lääkäriyhteisöön kuuluvat sivuvirkainen professori-ylilääkäri ja kaksi kliinistä opettajaa. Osastonylilääkärin tehtäväkuvaan kuuluvat ihotautien palvelulinjajohtajan tehtävät, kliinisen toiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä osallistuminen erikoislääkäreiden ohjaukseen. Tutkimustyön tekeminen katsotaan eduksi.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksina osastonylilääkärin virkaan ovat iho- ja sukupuolitautien tai ihotautien ja allergologian erikoislääkärin tutkinto tai suoritettu koulutus, terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä dosentin pätevyys ao. erikoisalalla. Lisäksi virka edellyttää riittävää hallinnollista taitoa ja kokemusta. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan määräaikaisesti täyttää kliinisen pätevyyden täyttävällä, LT-tutkinnon suorittaneella viransijaisella. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä työskentelyyn moniammatillisessa tiimissä.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/ihotaudit-ja-allergiatutkimus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa palvelukeskusjohtaja Marjo Kervinen, puh. 044 717 4231, marjo.kervinen(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat