Osastonylilääkäri (keuhkosairaudet) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Osastonylilääkäri (keuhkosairaudet) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee osastonylilääkäriä keuhkosairauksien yksikköön 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Yksikkömme koostuu keuhkosairauksien vastaanotosta ja yksiköllämme on noin 10-paikkaa konservatiivisella vuodeosastolla. Keuhkosairauksien vastaanotto toimii ajanvarausvastaanottoalueella. Keuhkosairauksien yksikössä on neljä erikoislääkärin virkaa.

Keuhkosairauksien yksikkömme on tehnyt monipuolista työtä (perinteisten keuhkosairauksien hoito, hengitysteiden allergologiset tutkimukset ja hoidot, pleuratutkimukset, uniapnean tutkimukset ja hoidot, keuhkosyövän tutkimukset ja hoidot yhteistyössä onkologian yksikön kanssa, tupakastavieroitustoiminta ja resurssien puitteissa myös hengityselinkuntoutus). Kiinnostuksen mukaan voidaan sopia vastuualueista.

Toimimme opetussairaalana. Yhteistyö muiden erikoisalojen ja yksiköiden kanssa sujuu hyvin. Osallistumme konservatiivisten alojen yhteismeetingeihin omien palaverien ja moniammatillisen radiologisen meetingtoiminnan ohella.

Essoten Mikkelin keskussairaala on alueemme päivystävä sairaala. Erillistä keuhkosairauksien päivystystoimintaa ei ole. Keuhkolääkärillä on kuitenkin halutessaan mahdollisuus osallistua aikuispuolen konservatiiviseen takapäivystysrenkaaseen.

Kelpoisuutena virkaan on keuhkosairauksien erikoislääkärin pätevyys sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Palkkaus perustuu Lääkärisopimukseen. Palkkauksessa sovelletaan Essoten lääkäreiden palkkausjärjestelmää, mikä mahdollistaa yksilöllisen sopimisen.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä., Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan., Hakemukset sähköisellä lomakkeella intranet-sivujen kautta/Avoimet työpaikat., Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa., Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset., Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus., Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Ylilääkäri Päivi Torkko, puh. 040 359 8670, sähköposti paivi.torkko@essote.fi.
Apulaisylilääkäri Anssi Ukkonen, puh. 040 359 8241 , sähköposti anssi.ukkonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan