Osastonylilääkäri, kuntoutuksen vastuuyksikkö, Satasairaala

Hakuaika päättyy  9.8.2024 15:00

Etsimme joukkoomme aktiivista ja yhteistyötaitoista fysiatrian osastonylilääkäriä Sata-alueelle erityis- ja sairaalapalveluihin kuntoutuksen vastuuyksikköön.

Vastuuyksikköön kuuluvat fysiatrian poliklinikka ja kipupoliklinikka, vaativan kuntoutuksen osasto sekä kuntoutus- ja kuntoutustutkimuspoliklinikat.

Tehtäviisi kuuluu kliinisen työn ohella kehittää kuntoutuksen vastuuyksikön toimintaa.

Työnkuva on monipuolinen. Voit halutessasi syventyä mm. kroonisen kivun hoitoon, kuntoutustutkimukseen, AVH-kuntoutukseen tai mini-invasiivisiin hoitoihin. Kuntoutuksen vastuuyksikössä henkilöstö on osaavaa ja yhteistyö ammattilaisten kesken on toimivaa. Käytössämme on uusinta kuntoutusteknologiaa, kuten kävelyrobotti sekä yläraajan robotisoidut kuntoutuslaitteet. Työssä on mahdollisuus tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen edullista!

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta!

Osastonylilääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on fysiatrian erikoislääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Viran palkkaus sairaalalääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. 

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

https://satakunnanhyvinvointialue.fi/palvelut/sairaala/fysiatria-ja-kuntoutus/

Yhteystiedot

Vastuuyksikön päällikkö Hannu Heikkilä,

p.044 707 3302, hannu.heikkila@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan