Osastonylilääkäri, kuntoutus - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Osastonylilääkäri vastaa geriatrisen kuntoutuksen osastoilla (24 kuntoutuspaikkaa) lääketieteellisten prosessien johtamisesta ja kehittämisestä, ja osallistuu lääkärityöhön. Osastolla työskentelee myös 1 osastonlääkäri. Sopiva erikoisala tähän virkaan on geriatri, psykiatri, yleislääketieteen erikoislääkäri tai sisätautilääkäri.

Kuntoutuksen osastot ovat Lean -johdettuja. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta monialaiseen työtapaan.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen. Lisäksi vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

Virassa on erittäin hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä sovittavissa olevat työaikajoustot esimerkiksi perhe-elämään tai tieteellisen tutkimukseen tarvittavien vapaiden suhteen.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Kehittämisylilääkäri Laura Majander, puh. 040 127 4113.
Kuntoutuskeskuksen palvelupäällikkö Anne Turppo, puh. 044 791 5639
Kuntoutusjohtaja, fysiatrian ylilääkäri, professori Jaro Karppinen, puh. 040 651 0310
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutus
Osoite: Armilankatu 44, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.