test

Osastonylilääkäri kuntoutustutkimuspoliklinikalle

Hakuaika päättyy  20.2.2023 23:50

Kiinnostaako kuntoutus, kehittäminen ja hyvä työilmapiiri?

Liity joukkoomme OSASTONYLILÄÄKÄRIKSI!

Ylilääkärimme etsii itselleen työparia kuntoutustutkimuspoliklinikalle Lahteen. Sinä erikoislääkäri (esim. neurologian, yleislääketieteen, työterveyshuollon tai fysiatrian alalta) tai lähiaikoina valmistuva - tule meille vakituiseen virkaan. Toivomme, että voisit aloittaa joukossamme 1.3.23 alkaen, mutta aloitusajankohta on kuitenkin sovittavissa.

Teemme kuntoutustutkimuksia työikäisille henkilöille ja tuemme perusterveydenhuoltoa kuntoutussuunnitelmien laadinnassa. Teemme yhteistyötä laajan verkoston kanssa. Alueellamme on käynnissä useita mielenkiintoisia kuntoutusta sivuavia hankkeita.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työhösi sekä kollegiaalisen, koulutusmyönteisen ja yhteistyökykyisen moniammatillisen työyhteisön. Järjestämme hyvän perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen.

Sinulta edellytämme yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalta alalta. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lahden seutu on yli 200 000 asukkaan elinvoimainen keskus. Seutu tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja matka pääkaupunkiseudulle ja lentokentälle taittuu tunnissa. Junalla matka-aika Helsingistä on alle 50 minuuttia. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävin ero löytyy erityisesti asumisen hinnassa. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Tervetuloa joukkoomme!

Ylilääkäri
Marja Mikkelsson puh: 044 719 5643
marja.mikkelsson@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan