Osastonylilääkäri, kuvantaminen - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kiinnostaisiko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme TOIMENPIDERADIOLOGIA osastonylilääkäriksi vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, keskussairaalaan Lahteen.

Toimenpideradiologina työnkuvasi on monipuolinen sisältäen angiologiaa, urologiaa ja maksaradiologiaa toimenpiteineen. Lisäksi otat erilaisia näytteitä eri modiliteettien avulla sekä teet dreneerauksia. Lisäksi osallistut erikoistuvien lääkäreiden koulutukseen. Tehtävänkuvaa on myös mahdollista muokata ja kehittää sinun osaamisesi ja kiinnostuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Odotamme innostuneisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kehittämishalua.

Päijät-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön, meillä on mm. kokenut tutkimuskoordinaattori ja -hoitajia sekä tutkimusmyönteinen ilmapiiri.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä radiologian erikoislääkärin pätevyyttä sekä perehtymistä toimenpideradiologiaan. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Tulosaluejohtaja Auli Malinen
puh. 044 440 6296

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Diagnostiset palvelut, Kuvantaminen
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!