Osastonylilääkäri, lastenradiologia - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana osastonylilääkärin virka Turun yliopistollisen keskussairaalan Kuvantamisen toimialueen Radiologian vastuualueella (VSKK) Lastenradiologian yksikössä.

Osastonylilääkäri vastaa lastenradiologian osaston toiminnasta. Työn suorittamisapaikka on Tyks.
VSKK tarjoaa monipuolisen ja kannustavan työympäristön, jossa panostetaan osaamiseen, koulutukseen sekä tutkimukseen. Tuemme työntekijän halua kehittyä työssään. Edellytämme sitoutumista sairaanhoitopiirin ja VSKK:n toiminta-ajatukseen sekä työyhteisöä tukevaa asennetta työntekoon. Tehtävän hakijalta arvostamme yhteistyökykyä, halua kehittyä ja kehittää diagnostiikkaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä, dosentin arvo virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä soveltuva johtamiskoulutus tai kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Virkaan soveltuva erikoisala on Lastenradiologia.

Eduksi luetaan aiempi kokemus osastonylilääkärin tehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Roberto Blanco Sequeiros p. 02-313 1975. roberto.blanco@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 11 Kuvantamisen toimialue

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat