Osastonylilääkäri, naistentaudit - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme Satasairaalaan Poriin naistentautien ja synnytysten vastuuyksikköön naistentautien osastonylilääkäriä.

Satasairaala on laajan päivystyksen opetussairaala. Vuonna 2020 synnytyksiä oli hieman alle 1500.Naistentautien ja synnytysten vastuuyksikössä on ylilääkärin lisäksi kaksi osastonylilääkäriä (synnytysten oyl ja naistentautien oyl) sekä seitsemän erikoislääkäriä. Erikoislääkärisijaisia on ollut hyvin saatavilla. Lisäksi yksikössä on 2-3 erikoistuvaa lääkäriä.

Osastonylilääkärinä tehtäviisi kuuluu kliinisen työn ohella kehittää naistentautien yksikön toimintaa. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus.

Edellytämme naistentautien sekä synnytysten erikoislääkärin tutkintoa. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, laaja-alaista kliinistä osaamista ja käytännön operatiivisia taitoja sekä aktiivista ja innovatiivista asennetta kehittämiseen.

Virkaan liittyvät palkkaus- ja taloudelliset edut määräytyvät sairaalalääkäreiden palkkauksesta annettujen säännösten perusteella. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haasteltavilta tarkistetaan alkuperäiset todistukset. Haastattelut järjestämme elokuussa. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri Minna Maunola
p. 044 707 7525 / minna.maunola@satasairaala.fi

Lisätietoja

Lasten- ja naistentautien sekä synnytysten vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat