Me Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä haluamme profiloitua potilaille ja henkilöstölle inhimillisenä ja haluttuna valintana. Tavoitteemme on olla edelläkävijä vaikuttavuudessa ja tiedolla johtamisessa. Kanta-Hämeen keskussairaala on henkilöstömme sekä potilaiden mielestä ihmisen kokoinen sairaala ja nyt - yhtä ihmistä vailla.

Etsimme vakituiseen kokoaikaiseen virkaan osastonylilääkäriä nuorisopsykiatrian osastolle. Nuorisopsykiatrian osastolla tutkitaan ja hoidetaan13-17-vuotiaita nuoria, joilla on vakavia psyykkisiä oireita. Osastolla on 11 potilaspaikkaa ja osasto vastaa Kanta-Hämeen alueen nuorten osastohoidosta. Osastolla työskentelee kokenut työryhmä, johon kuuluu hoitajia, psykologi ja toimintaterapeutti. Nuorisopsykiatrian yksiköllä on poliklinikat Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Toivomme virkaan valittavalta kokemusta nuorisopsykiatrisesta työstä, hyviä yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa nuorisopsykiatrian erikoisalalla. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan määräaikaisesti valita erikoistuva lääkäri (psykiatrian alat, yleislääketiede, lastentaudit) ja hänelle tarjotaan tiivis tuki.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Nuorisopsykiatrian ylilääkäri Tiina Tuominen puh. 045 7731 1970
Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Nuorisopsykiatrian osasto P6
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Sinulle suositellut työpaikat