Osastonylilääkäri - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme Päijät-Hämeen keskussairaalan kuvantamiseen tulosyksikköön Lahteen

kahta (2) OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ vakituisiin virkoihin.

Huolehdimme Päijät-Hämeen erikoissairaanhoidon ja 13 kunnan perusterveydenhuollon diagnostisista kuvantamispalveluista. Teemme noin 150 000 tutkimusta vuodessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, hyvin toimivan ja kehitysmyönteisen työympäristön sekä säännölliset ulkopuoliset koulutusmahdollisuudet. Voimme sopia työnkuvasta, tehtävien painopisteestä ja vastuualueista ja sinulla on mahdollisuus keskittyä pääosin haluamillesi painopistealueille. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan suoritepalkkausjärjestelmineen.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla tai vastaava kokemus, esimerkiksi toimenpide-, vatsa- tai MSK-radiologiasta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sijoituspaikka on Päijät-Hämeen keskussairaalassa Lahdessa. Käytössämme on modernit laitteet ja menetelmät. Työyhteisömme on osaava, motivoitunut, joustava ja avulias. Periaatteenamme on, että hyvinvoiva henkilöstö on voimavaramme. Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahti ja sen ympäryskunnat tarjoavat hyvän ympäristön asua sekä monipuoliset mahdollisuudet harrastaa. Täältä on myös hyvät yhteydet ympäri Suomea ja lyhyt matka pääkaupunkiseudulle.

Kannattaa soittaa ja kysyä lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosaluejohtaja Auli Malinen
puh. 044 440 6296
auli.malinen@phhyky.fi

Lisätietoja

Diagnostiset palvelut/Kuvantaminen

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat