Osastonylilääkäri, radiologia, Uusikaupunki

Hakuaika päättyy  15.7.2024 14:00

Osastonylilääkäri johtaa radiologista kuvantamistoimintaa Uudenkaupungin röntgenyksikössä. Osastonylilääkäri toimii suoraan potilasrajapinnassa tehden ultraääni-, natiivi- ja leiketutkimuksia.

Uudenkaupungin sairaalan radiologinen yksikkö on Varha TYKS kuvantamisen alueradiologian toimipiste. Yksikkö toimii yhteistyössä muiden Varhan alueradiologian yksiköiden kuten Loimaan aluesairaalan, Salon aluesairaalan ja alueen terveyskeskusten radiologisten yksiköiden kanssa.

Yksikössä on modernit kuvauslaitteet, kuten tietokonetomografia laitteisto, ultraäänilaite ja natiivikuvaus laite. Lisäksi yksikössä työskentelevä voi osallistua etänä työskentelemään myös muiden modaliteettien kuten EOS kuvantamisen ja magneettikuvantamisen parissa. Osastonylilääkäri toimii suorana esimiehenä yhdelle radiologille ja hän toimii yhteistyössä yksikkönsä muiden alueen radiologien kanssa. Uudenkaupungin radiologisessa yksikössä työskentelee seitsemän röntgenhoitajaa.

Ylilääkärinä saat työskennellä asiantuntevan ja motivoituneen henkilökunnan kanssa miellyttävässä työympäristössä. Voit kehittää alueradiologian toimintaa yhdessä muiden radiologien kanssa ja tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet eteenpäin radiologin uralle.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä sekä soveltuva johtamiskoulutus tai kokemusta alan johtamisesta ja kehittämisestä.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Eduksi luetaan yhteistyökyky ja joustavuus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Riitta Parkkola p. 02 313 0148 / riitta.parkkola@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan