test
Osastonylilääkäri (sisätaudit) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee osastonylilääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen sisätautien yksikköön 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sisätautien yksikkö koostuu päivystyksestä sekä päivystysosastosta, erikoissairaanhoidon osastoista ja valvontayksiköstä. Vastaanottotoiminta koostuu endokrinologian, kardiologian, nefrologian, reumatologian, yleissisätautien ja diabeteksen osa-alueista. Sairaalassa toimii kolme kardiologia, kaksi gastroenterologia ja yksi infektiolääkäri sekä hematologi käy Mikkelissä kerran viikossa. Sisätautien yksikkö hoitaa päivystystä sekä erikoissairaanhoitotason toimintaa laajasti.

Mikkelin keskussairaala on ympärivuorokautisesti päivystyspalveluja tarjoava II- tason sairaala, jossa pehmytosa- ja ortopedinen kirurginen takapäivystys on eriytetty. Sisätaudit vastaavat konservatiivisesta päivystyksestä (sisätaudit, neurologia ja keuhkotaudit) sekä sisätautierikoislääkärit huolehtivat vapaamuotoisesta takapäivystyksestä. Päivystysvuoroja on keskimäärin 2-3 kertaa kuukaudessa.

Sisätautien osastonylilääkäri työskentelee pääsääntöisesti osastolla, mahdollisuus myös poliklinikka työhön ennalta sovittuina ajankohtina.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen 38,25 h/viikko. Työajan toteutumisessa joustetaan tarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sisätautien erikoislääkärin pätevyys sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Jori Nousiainen, puh. 040 359 6924, jori.nousiainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat