test

Osastonylilääkäri, sisätaudit

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:00

Haemme vakituiseen virkaan sisätautien osastonylilääkäriä Satakunnan hyvinvointialueelle.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun sisätautien erikoislääkärin oikeudet.

Työ on kliinistä potilastyötä, joka räätälöidään toiveittesi ja mahdollisen suppean erikoisalasi mukaisesti ja sisältää osastotyötä ja/tai poliklinikkatyötä.
Erityisesti arvostamme innokkuutta sisätautien vuodeosastotoiminnan kehittämiseen. Johtamiskokemusta ei tehtävässä tarvita.

Osittainen etätyö on tehtävänkuvasta riippuen mahdollista. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy Lääkärisopimuksen mukaan, mutta kokonaispalkan osalta toivomme, että esität palkkatoiveesi. Virkaan liittyy velvollisuus osallistua sisätautien takapäivystysrinkiin.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan toistaiseksi ja noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Vastuuyksikköpäällikkö Mikko Järvisalo
puh. 050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata,fi
Ylilääkäri Juha Liikala
puh. 044 707 9255, juha.liikala@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialuetta valmistellaan palvelut edellä, ihmiskeskeisesti. Meidän tavoitteenamme on parantaa satakuntalaisten peruspalveluja. Hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Uudistuksen myötä hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja. Sen palveluksessa tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan