Osastonylilääkäri (syöpätaudit) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sinustako syöpätautien osastonylilääkäri Saimaan rannalle?

ESSOTE hakee osastonylilääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen syöpätautien vastaanotolle 16.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimimme nykyaikaisessa sairaalassa Saimaan rannalla. Suunnittelemme ja toteutamme laajasti onkologisia lääkehoitoja. Pääsyöpäryhmät ovat rintasyöpä, suolistosyöpä, keuhkosyöpä, imusolmukesyövät ja melanooma. Pääosa lääkehoidoista toteutetaan polikliinisesti. Osastonylilääkärin työnkuva on kliinistä potilastyötä ilman päivystysvelvoitteita. Syöpäpotilaiden hoidossa teemme tiivistä yhteistyötä sairaalamme muiden erikoisalojen ja perusterveydenhuollon kanssa aina diagnostiikasta elämän loppuvaiheen hoitoon saakka. Sairaalassamme toimii palliatiivinen poliklinikka ja kotisairaala. Konsultaatiomahdollisuudet alueemme yliopistolliseen sairaalaan (KYS) ovat erittäin hyvät.

Valtteinamme ovat pienen sairaalan mukava ilmapiiri, joustavat työskentelytavat ja nopea päätöksenteko. Työnantaja tukee hyvin osaamisen ylläpitoa ja lisäkouluttautumista.

Kelpoisuusvaatimuksena vakituiseen virkaan on syöpätautien erikoislääkärin pätevyys. Kannustamme myös erityisesti erikoistumisen loppuvaiheessa olevia hakijoita hakemaan.

Palkkaus perustuu Lääkärisopimukseen. Lisäksi maksetaan määräaikaista rekrytointilisää 1000e/kk 30.6.2021 saakka.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Onkologian ylilääkäri Tuula Klaavuniemi, puh. 040 359 7967, Tuula.Klaavuniemi@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!