Osastonylilääkäri, vanhus- ja neuropsykiatrian poliklinikka, Tampere

Hakuaika päättyy  29.5.2024 23:59

Onko sinulle sydämen työnä neurologisten sairauksien laadukas ja kokonaisvaltainen hoito? Etsimme juuri sinua!

Vanhus- ja neuropsykiatrian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme pääasiassa iäkkäiden neurologisiin sairauksiin liittyviä vaikea-asteisia psykiatrisia häiriöitä kuten psykoosisairauksia ja mielialahäiriöitä. Teemme erotusdiagnostiikkaa psykiatristen häiriöiden ja muistisairauksien välillä sekä tutkimme kaiken ikäisten potilaiden neurologisiin sairauksiin liittyviä psykiatrisia häiriöitä. Teemme tiivistä yhteistyötä neuro- ja vanhuspsykiatrian ja geriatristen yksiköiden kanssa.

Poliklinikan toiminta on monialaista ja moniammatillista. Vanhuspsykiatriassa kokonaisuuteen liittyy kiinteästi taustalla mahdollisesti olevien neurologisten ja geriatristen sairauksien tutkiminen ja hoito ja huomiota kiinnitetään erityisesti potilaan fyysiseen, psyykkiseen, sosiaaliseen ja kognitiiviseen toimintakykyyn.

Osastonylilääkärinä otat vastaan potilaita, ohjaat erikoistuvia lääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita ja vastaat paperi- ja puhelinkonsultaatioihin. Pääset tekemään kehittämistyötä yhdessä esihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi vastaat osaltasi yksikön lääketieteellisestä toiminnasta ja sen päivittäisorganisoinnista.

Olet kelpoinen tehtävään, mikäli sinulla on soveltuva erikoislääkärin tutkinto (esimerkiksi psykiatria, geriatria). Katsomme eduksi lisäkouluttautuneisuuden vanhuspsykiatriaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä 1.8.2024 alkaen. Työ on päivä- ja kokoaikatyötä, ja koeajan kesto on kuusi kuukautta. Sinun on toimitettava vaadittava todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta, ja työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme. Sairaalaympäristössä työskennellessä sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Toivotamme sinut lämpimästi osaksi tiimiämme, joten jätä hakemus Kuntarekryssä!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuualuejohtaja Annamari Sorri, p. 050 552 9635, annamari.sorri@pirha.fi.

Tiedustelut hakemiseen liittyen voit lähettää meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan