Osastonylilääkäri, yhteispäivystys - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Osastonylilääkäri, yhteispäivystys - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satasairaalan yhteispäivystys on osa ensihoidon ja päivystyksen vastuualuetta. Kävijöitä päivystyksessä on vuositasolla n. 50 000 ja ensihoitotehtäviä n. 30 000. Satasairaala on laajan päivystyksen opetussairaala ja saatavilla on ympäri vuorokauden laaja erikoisalaosaaminen. Meitä on jo 3600 - liity sinäkin osaavaan joukkoomme!

Haemme osastonylilääkäriä Satasairaalan yhteispäivystykseen Poriin! Pyrimme luomaan osastonylilääkärin työnkuvan mahdollisimman soveltuvaksi ammatilliseen ja esim. perhetilanteeseen. Olemme perheystävällinen työpaikka. Kliinisen työn osalta on mahdollisuus myös työtuntien sijoitteluun toivotulla tavalla. Koulutuksiin osallistumista tuetaan ja kannustetaan.

Työnkuva:
1. Osallistua yhteispäivystyksen kehityshankkeiden eteenpäin viemiseen yhdessä ylilääkärin ja hoitohenkilökunnan johdon kanssa
2. Osallistua koulutuksen kehittämiseen erikoistuvien lääkäreiden, lääketieteen opiskelijoiden ja hoitohenkilökunnan täydennyskoulutuksen osalta
3. Osallistua potilastyöhön yhteispäivystyksessä
4. Työnkuvaa voidaan räätälöidä kiinnostuskohteiden mukaan
5. Tutkimustyön tekeminen mahdollistetaan
6. Kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan mahdollisuus osallistua ensihoidon lääkäriyksikön päivystämiseen

Pätevyysvaatimuksena osastonylilääkärin virkaan on erikoislääkärin pätevyys soveltuvalta erikoisalalta. Laaja kliininen kokemus, hallinnollinen kokemus ja soveltuvat erityispätevyydet alalta luetaan eduksi.

Viran peruspalkka on 5483,75 - 5997,86 €. Palkasta voimme neuvotella hakijan vastuualueiden, kokemuksen sekä tieteellisten ja ammatillisten lisäpätevyyksien mukaan.

Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Vastuualuejohtaja Vesa Lund,
p. 044 707 7426 / vesa.lund@satasairaala.fi tai
Ylilääkäri Janne Kekki
p. 044 707 6861/ janne.kekki@satasairaala.fi

Ensihoidon ja päivystyksen vastuualue
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan