Osastosihteeri T1-osastolle - Rauman kaupunki

Osastosihteerin tehtävät T1-osastolla.

Kelpoisuusehtona tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto taikka näitä vastaava aikaisempi ammatillinen tutkinto. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimeen valitun on kuukauden sisällä toimen vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Toimen täyttöön liittyy 6 kk:den koeaika.

Ensisijainen sijoitus rekrytoivaan yksikköön, mutta tarpeen mukaan henkilöstö voidaan sijoittaa muuallekin Sote-toimialan sisällä.

Toimita hakemuksesi ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.rauma.fi/rekry 1.6.2020 klo 16 mennessä. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa terveyspalvelujen ylihoitaja Marja Lehtimäki p. 044 403 5191 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@rauma.fi

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee Sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.