Ostolaskuasiantuntija, Kotkan toimisto - Kunnan Taitoa Oy

Ostolaskuasiantuntija, Kotkan toimisto - Kunnan Taitoa Oy

Taitoa tarjoaa tehokkaita ja laadukkaita talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja sekä perintä-, hankinta-, rekrytointi- ja ennakoivan tiedolla johtamisen palveluja kunta- ja maakuntasektorille. Toimiala elää vahvassa murroksessa, jossa erilaiset muutokset luovat mahdollisuuksia liiketoimintamme kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Taitoan fuusioituessa KuntaPron kanssa syntyy uusi yhtiö, Sarastia, joka aloittaa 1.5.2019. Sarastia vastaa omistaja-asiakkaiden tarpeisiin luomalla palveluyrityksen, jolla on alan paras osaaminen, vahva kunta- ja maakuntahallinnon tuntemus sekä resurssit palvelujen ja teknologiaratkaisujen kehittämiseen.

Taitoan Kotkan toimistoon haetaan nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, kehittämismyönteistä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn kykenevää ostolaskuasiantuntijaa ostolaskutiimiin. Tehtävä sisältää asiakkaidemme ostolaskujen käsittelyä, tiliöintiä sekä ostoreskontran hoitamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reskontraosaamista ja taloushallinnon palveluympäristön tuntemista. Eduksi katsotaan SAP-järjestelmän tuntemus, hyvä Excelin käyttötaito sekä kirjanpidon osaaminen

Lisätietoja

http://www.taitoa.fi
http://www.taitoa.fi/careers

Lisätietoja tehtävästä antaa ostolaskujen tiiminvetäjä Kirsi Turkia, kirsi.turkia @ taitoa.fi.


Osoite: Tornatorintie 3, 48100,

Kunnan Taitoa Oy on yli 500 ammattilaisen työpaikka, kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palvelujaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa toimii verkostomaisesti 13 paikkakunnalla palvellen yli 100 kunta-alan asiakasta. Taitoassa on laaja kirjo osaamista, kokemusta, työtehtäviä sekä erilaisia urapolkuja.

Tutustu työnantajaan