Skip to main content
test

Kungsvägens arbetshälsa söker en överläkare till ett ordinarie tjänsteförhållande. Anställningen börjar den 30 maj 2022 eller enligt överenskommelse.

I vårt multiprofessionella team arbetar ungefär 26 personer, bl. a. företagshälsovårdsläkare, företagshälsovårdare, fysioterapeuter, arbetspsykologer och kanslianställda.

Kungsvägens arbetshälsa är Borgå stads kommunala företag vars verksamhetsidé är långvarigt partnerskap med företag och företagare i olika karriärskeden. Våra enheter ligger i Borgå och Sibbo. Vi erbjuder en intressant arbetsplats, flexibla arbetstider samt möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.

Överläkaren arbetar huvudsakligen i ledande position och som närmaste chef för läkarna och psykologerna inom företagshälsovården. Överläkaren ansvarar för kvalitetskontrollen av företagshälsovårdens medicinska verksamhet och patientsäkerhet. Överläkaren ansvarar också för verksamhetens planerings- och utvecklingsarbete tillsammans med ledningsgruppen. En del av sin arbetstid arbetar överläkaren också som företagshälsovårdsläkare och vikarierar för företagshälsovårdens verkställande direktör.

Behörighetskrav är specialistläkarexamen inom företagshälsovård. Erfarenhet av ledarskap och bra kunskaper i svenska räknas som merit. Körkort och möjlighet att använda egen bil är önskvärda.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § och 48 a § i lagen om smittsamma sjukdomar. I social- och hälsovårdsuppgifter förutsätts ett fullt vaccinskydd mot sjukdomen covid-19 eller att man högst sex månader tidigare har haft laboratorieverifierad covid-19.

Lön enligt LÄKTA (kommunalt tjänstekollektivavtal för läkare)

Den som väljs till tjänsten ska uppvisa ett godkänt utlåtande om sitt hälsotillstånd innan prövotiden löper ut. Uppgiften har en prövotid på sex månader.

Skicka din ansökan senast 26.5.2022 kl.12 via länken Sök nu!

Mer information ges av verkställande direktör Heidi Räihä-Jaakola, tfn 040 190 3758, heidi.raiha@porvoo.fi

Läs mer

https://kuninkaantientyoterveys.fi/sv/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ges av verkställande direktör Heidi Räihä-Jaakola, tfn 040 190 3758, heidi.raiha@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Kungsvägens arbetshälsa

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Teknikbågen 1 A, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat