Skip to main content
test
Pääkirjanpitäjä - Tervolan kunta

Tervolan kunnassa on haettavana

Pääkirjanpitäjän viransijaisuus

Pääkirjanpitäjänä pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat Tervolan kunnan sekä Tervolan Energia ja Vesi Oy:n kirjanpito. Pääkirjanpitäjänä vastaat myös konsernitilinpäätöksen laatimisesta sekä automaattisesta talousraportoinnista. Toimit myös yhtenä Pro Economica Premiumin pääkäyttäjistä.

Edellytämme sinulta virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteen tutkintoa sekä kokemusta kirjanpitotehtävistä. Arvostamme kokemusta kunnan kirjanpitotehtävistä, automatisoidusta talousraportoinnista sekä Pro Economica Premiumin käytöstä. Huomioimme tarvittaessa myös hakijat, jotka eivät täytä edellä mainittuja edellytyksiä.

Viransijaisuus täytetään 22.8.2022 alkaen ja se kestää vähintään 30.6.2023 saakka. Sijaisuuteen valitun toivotaan aloittavan Tervolan kunnan palveluksessa ennen 22.8.2022 työsopimussuhteessa tehtävään perehtymiseksi. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan tarvittaessa 4 kuukauden koeaikaa.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin, osittaisen etätyömahdollisuuden ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen toimistoalan palkkahinnoittelun mukaisesti. Sijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tervolan kunta on savuton työyhteisö.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 14.7.2022 klo 15.00 mennessä (uudelleen haettavana). Työavain 442447. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan Tervolan kunnalle osoitteeseen Tervolan kunta, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä Pääkirjanpitäjän viransijaisuus.

Lisätietoja

https://tervola.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintojohtaja Sari Tervaniemi, p. 040 764 0237, etunimi.sukunimi@tervola.fi

Lisätietoja

Tervolan kunta, Hallinto-osasto

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat