Skip to main content
test
Päätelaiteasiantuntija - LapIT Oy

Vahvistaaksemme palvelutuotannon asiakaslähtöistä toimintatapaa ja palvellaksemme asiakkaitamme onnistuneesti päätelaitteisiin ja lähitukitehtäviin liittyvissä tilanteissa, etsimme nyt joukkoomme päätelaiteasiantuntijaa Rovaniemen toimipisteeseemme.

Päätelaiteyksiköidemme asiantuntijat vastaavat työssään LapIT:n päätelaitteiden operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Työssä keskeisiä sisällöllisiä elementtejä ovat laitteiden elinkaarenhallintaan liittyvät asennus- ja laitetoimitustehtävät, vian- ja häiriönhallinta, tukipalvelutehtävät ja Windows -ympäristön lähitukitehtävät.

Tehtävässa menestyäksesi sinulla on:

- Kokemusta IT -lähitukitehtävistä ja asiakaspalvelusta
- Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- Aito halu olla mukana tuottamassa ja kehittämässä LapIT:n päätelaitetoimintaa
- Riittävä tekninen osaaminen tehtävässä suoriutumiseen
- Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja asemoida oma tehtävänsä osaksi prosessimaista toimintaamme
- Loogista päättely- ja ratkaisukykyä
- Vähintään B-luokan ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus


Parhaimmat lähtökohdat tehtävään tarjoaa datanomin, tradenomin, insinöörin tai vastaavan kaltainen osaaminen, mutta myös kokemus, asenne ja muutoin osoitettu tietotekninen tietämys ja halu jatkuvaan oppimiseen ovat tärkeitä valintakriteereitä.

Koska olemme omaa työtä ja toimintaa jatkuvasti kehittävä yksikkö, toivomme sinulta löytyvän valmiuksia myös tiedon jakamiseen eri kanavissa, viestintään, dokumentointiin ja ohjeistamiseen. Osa työstä voi sisältää myös sisäisiin ja ulkoisiin projekteihin osallistumista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi päätelaitteiden toimintaympäristössä sekä koulutuksen tehtävään. Sinulla on mahdollisuus syventää tietämystäsi olemalla mukana tuottamassa laadukasta asiakaspalvelua yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisille toimijoille. Joustavat työskentelymahdollisuudet, hyvä yhteishenki ja aktiivinen harrastustoiminta ylläpitävät vahvaa tekemisen kulttuuriamme.

Täytä tietosi hakulomakkeelle ja liitä mukaan CV:si. Palkkaamme tehtävään henkilön heti sopivan löydettyämme.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapit-oy/
http://www.lapit.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna Isometsä
puh. 0405221742

Lisätietoja

LapIT Oy

LapIT Oy vastaa Lapin ja Koillismaan alueella kuntien ja Lapin sairaanhoitopiirin ICT-tukipalveluista, perustietotekniikasta sekä ICT-asiantuntijapalveluista.

LapIT:n omistajia ovat pääosin kuntasektorin, julkishallinnon ja terveydenhuollon organisaatiot, joille LapIT haluaa tarjota toimivimmat ratkaisut informaatio- ja viestintäteknologiaympäristöihin.

Lapittilaiset ovat joukko pohjoisen IT-alan ammattilaisia rakentamassa huoletonta IT-arkea omistaja-asiakkailleen.

Työtä ei tarvitse tehdä yksin. Tarjoamme sinulle innostavan ja kehitysmyönteisen työpaikan. Tukenasi on lähes 140 asiantuntijan yhteisö - sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.


Osoite: Rantavitikantie 33, 96300 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat