Skip to main content
test
Päätoiminen englannin kielen tuntiopettaja - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Päätoiminen englannin kielen tuntiopettajan viransijaisuus 23.1. (tai sopimuksen mukaan) - 30.6.2023
Hakuaikaa on jatkettu. Ei-kelpoisten hakemukset huomioidaan, mikäli kelpoisia hakijoita ei ole. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lapinniemen koulussa opetettavina aineina ovat englannin kieli 5.-9. luokilla ja ruotsin kieli 6.luokalla (2h/vko) sekä luokanvalvojuus.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta- ja kulttuuriedun, maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan, lisäksi peruspalkkaan tulee 1 %:n Tervolalisä. Tehtävä täytetään 2 kuukauden koeajalla.

Valitun on ennen työn alkamista esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 28.4.2023 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset pyydetään lähettämään osoitteella: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä tuntiopettajan sijaisuus.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Essi Varajärvi essi.varajarvi@tervola.fi, p. 0400 755 094.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat