Päätoiminen tuntiopettaja - Porvoon kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee Kevätkummun alakouluun päätoimista tuntiopettajaa 1.8.2019-30.5.2020.

Kevätkummun koulu sijaitsee 3 kilometriä Porvoon keskustasta itään uudessa ja upeassa Kantele-talossa https://www.porvoo.fi/kantele-talo-kevatkummun-sivistyskeskus .

Koulun toiminta perustuu yhdessä tekemiseen, ilon ja luovuuden löytämiseen ja ylläpitämiseen. Koulu toimii vahvana lähikouluna, johon kaikki alueen lapset ovat tervetulleita.

Haemme päätoimiseksi tuntiopettajaksi henkilöä, joka on joustava ja valmis kehittämään omaa ammattitaitoaan sekä kiinnostunut työtapojen kehittämisestä. Henkilöltä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus-ja tiimityöskentelytaitoja sekä osaamista yhteis- ja samanaikaisopetuksessa.

Päätoimisen tuntiopettajan viikkotuntimäärä on välillä 16-24 h/vko.

Hakijalta toivotaan luokan- ja/tai erityisopettajan kelpoisuutta. Kokemus erityisopetuksesta on eduksi. Valinnassa painotamme hakijan osaamista, koulutusta, kokemusta haastavien oppilaiden kanssa työskentelystä ja soveltuvuutta. Opettajan tehtäväkuva tarkentuu valitun osaamisen perusteella.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lähetä hakemuksesi 2.7.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Lisätietoja antaa rehtori Markku Antinluoma (viikolla 24 ja 25) , markku.antinluoma@edu.porvoo.fi, puh. 040 489 9758

Kevätkummun koulu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen.
Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan