Päätoiminen tuntiopettaja - Savonlinnan kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikaista täyttämistä varten seuraavat perusopetuksen virkasuhteiset tuntiopettajan tehtävät ajalle 7.8.2019-30.5.2020:

Kerimäen yhtenäiskoulu, Koulutie 2-4, 58200 Kerimäki
1) päätoiminen tuntiopettaja, määräaikainen sijaisuus
- opetettavat aineet historia ja yhteiskuntaoppi
- opetustunteja useammassa perusopetuksen yksikössä
2) päätoiminen tuntiopettaja
- luokanopetus, määräaikainen hanke

Lisätietoja antavat:
kohta 1) Kerimäen yhtenäiskoulu, vs. rehtori Rea Soini, puh 044 417 5140 ja Mertalan koulu, rehtori Markku Kiiski, puh 044 417 4540
kohta 2) Kerimäen yhtenäiskoulu, vs. rehtori Rea Soini, puh 044 417 5140

Odotamme valittavalta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi koulun oppilashuollon työntekijöiden ja ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Edellytämme hakijalta kolmiportaisen tuen, toiminnallisten opetusmenetelmien ja sähköisten opiskeluympäristöjen vahvaa hallintaa, uuden opetussuunnitelman ja monipuolisiin näyttöihin perustuvan arviointikulttuurin hyödyntämistä opetustyössä ja hyviä työyhteisötaitoja. Eduksi luetaan kokemus pienryhmien oppilaiden integraatiosta perusryhmiin. Lisäksi edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokka- ja oppiainerajojen perusopetuksen uuden OPS:n tavoitteiden mukaisesti.

Uusien oppimisympäristöjen ja sähköisten opetusmenetelmien osaaminen katsotaan eduksi.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Viroissa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan 26.6.2019 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Savonlinnassa 12.6.2019
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

kohta 1) Kerimäen yhtenäiskoulu, vs. rehtori Rea Soini, puh 044 417 5140 ja Mertalan koulu, rehtori Markku Kiiski, puh 044 417 4540
kohta 2) Kerimäen yhtenäiskoulu, vs. rehtori Rea Soini, puh 044 417 5140

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Perusopetus
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.
Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan