Päätoiminen tuntiopettaja - Ylitornion kunta

Päätoiminen tuntiopettaja - Ylitornion kunta

Ylitornion kunta hakee päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.9.2019-31.7.2020. Opettaja tulee työskentelemään Ainiovaaran koulussa maahanmuuttajien valmistavan opetuksen tehtävässä.

Ainiovaaran koulussa toimivat luokka-asteet 1.-9. Talossa on erinomaiset tilat opiskeluun ja harrastamiseen. Yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat koulun peruskivi: oppilaalle luodaan tuttu ja turvallinen yhdeksänvuotinen oppimispolku saman katon alla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on luokan- tai aineenopettajan kelpoisuus. Eduksi hakijalle voidaan katsoa aiempi kokemus maahanmuuttajien opetuksesta. Pätevien hakijoiden puuttuessa epäpätevätkin huomioidaan. Kopiot tutkintotodistuksista pyydämme liittämään hakemuksen liitteeksi. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 9.8.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Ainiovaaran koulun rehtori Jouni vuontisjärvi p. 040 8472 172
Sivistysjohtaja Petri Pasanen p. 0400 244 278

Ylitornion kunta
Osoite: Ylitornio

Ylitornio on n. 4 100 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan