Päätoiminen tuntiopettaja - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikainen perusopetuksen virkasuhteinen tuntiopettajuus:

Punkaharjun koulu
päätoiminen tuntiopettaja, ajalle 4.1.2021-5.6.2021
- laaja-alainen erityisopetus
- tehtävä sijoittuu vuosiluokille 7-9

Lisätietoja antaa:
rehtori Tiina Matela p. 044 417 5455

Punkaharjun koulu on 1-9. luokkien yhtenäiskoulu Savonlinnassa Punkaharjun taajamassa. Koulun arvoissa korostuvat yhdessä tekeminen, toisen kunnioittaminen sekä ympäröivä luonto. Haemme mukavaan joukkoomme laaja-alaista erityisopettajaa. Viikkotyöaika tehtävässä on 22h/vko.

Odotamme valittavalta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi koulun oppilashuollon työntekijöiden ja ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Edellytämme hakijalta kolmiportaisen tuen, toiminnallisten opetusmenetelmien ja sähköisten opiskeluympäristöjen hallintaa, uuden opetussuunnitelman ja monipuolisiin näyttöihin perustuvan arviointikulttuurin hyödyntämistä opetustyössä ja hyviä työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Pätevien hakijoiden puuttuessa luokanopettajan tai aineenopettajan pätevyyden omaavat hakijat, sekä opintojen loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Virassa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan 7.12.2020 klo 12:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Alkuperäiset opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Savonlinnassa 23.11.2020
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Tiina Matela p. 044 417 5455

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Perusopetus, Lukiokoulutus
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka