Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja - Orimattilan kaupunki

Myllylän koulussa on haettavana vuosiluokkien 1-6 päätoiminen tuntiopettaja ajalle 8.8.2022-31.7.2023.

Hakuaikaa on jatkettu 31.7.2022 saakka ja määräaikaisuuden alkamisajankohta on 8.8.2022.

Tehtävänä on toimia resurssiopettajana 1.-6.-luokkalaisten oppilaiden oppimisen ja koulunkäynnin tukena. Opetustunnit 26.

Oletko joustava, yhteistyökykyinen ja lasten kanssa työskentelystä innostunut?

Haemme joukkoomme resurssiopettajaa työskentelemään joustavien opetusjärjestelyiden toteuttamisessa yhteistyössä luokanopettajien kanssa erityisesti tehostetun ja erityisen tuen oppilaiden parissa.

Resurssiopettajana sinulla täytyy olla kykyä sekä itsenäiseen että yhdessä tehtävään työhön ja valmiutta opettaa kaikkia alakoulun oppiaineita. Koulumme on vahva ja välittävä yhteisö, jossa tehdään työtä yhdessä yhteen hiileen puhaltaen. Yhteisopettajuus on arkipäiväinen toimintatapamme. Tärkeitä arvojamme ovatkin yhteisöllisyys, oppilaan kohtaaminen sekä kansainvälisyys. Mottomme on: Joka oppijalle mahdollisuus.

Resurssiopettajan työn tukena ovat rehtori, 12 luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja, erityisluokanopettaja sekä koulunkäyntiavustajat. Lisäksi viikottaisen arjen työn tukena ovat luokka-astetiimit.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa nähtäväksi itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Haku päättyy 31.7.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/mkl

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kati Helviö
Myllylän koulun rehtori
p. 0405680985

Lisätietoja

Orimattilan kaupunki, Myllylän koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Seulakuja 10, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat