Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi virkasuhteinen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä ajalle 2.1.-3.6.2023 (Uudet lukutaidot -hanke)


Päätoiminen tuntiopettaja
- määräaikainen ajalle 2.1.-3.6.2023 (hanke)
- vastaa Uudet lukutaidot-ohjelman käyttöönotosta
- digiohjausmateriaalin tuottaminen peruskouluihin
- toimii asiantuntijana ja peruskoulujen tukena tieto- ja viestintäteknologisissa kysymyksissä

Uudet lukutaidot -kehittämishankkeen tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten medialukutaitoja, tieto- ja viestintäteknologista osaamista sekä ohjelmoinnin osaamista perusopetuksessa. Odotamme valittavalta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä näkemystä ja osaamista lasten ja nuorten medialukutaidon, tieto- ja viestintäteknologisten taitojen sekä ohjelmointiosaamisen kehittämisestä. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi koulun ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään ansioluettelo tai CV, toimitetaan 9.12.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Liitteiden suositeltu tiedostomuoto on PDF.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa:
kasvatus- ja opetuspäällikkö Tero Tuononen, p. 044 417 4303


Savonlinnassa 25.11.2022
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kasvatus- ja opetuspäällikkö Tero Tuononen, p. 044 417 4303

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Perusopetus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat